Vitar Irbis sladidlo - sypké
Kód: 46000002Související produkty
Detailní popis produktu
IRBIS Aspartam Sweet 3x sladší - stolní sladidlo na bázi aspartamu a maltodextrinu
1 lžička osladí jako 3 lžičky cukru, ale o 70 % méně kaloricky než cukr.
Sladidlo se hodí ke slazení teplých i studených nápojů, ovocných a zeleninových salátů, náplní dortů, krémů, jogurtů, pudinků, desertů, hotových jídel., atd.
Výživové údaje |
100 g / 1 lžička* |
Energetická hodnota |
1593 kJ (375 kcal) / 40 kJ (9,4 kcal) |
Tuky |
0 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
98 g / 2,5 g |
– z toho cukry |
18 g / 0,4 g |
Bílkoviny |
1,7 g / 0,04 g |
Sůl |
0 g |
*1 lžička = 2,5 g
Složení: maltodextrin (98,3 %), sladidlo - aspartam (1,7 %). Obsahuje zdroj fenylalaninu.
1 lžička osladí jako 3 lžičky cukru.
RBIS Aspartam Big sweet 10x sladší - stolní sladidlo na bázi aspartamu a sacharózy
1 lžička osladí jako 10 lžiček cukru, ale o 90 % méně kaloricky než cukr.
Sladidlo se hodí ke slazení teplých i studených nápojů, ovocných a zeleninových salátů, náplní dortů, krémů, jogurtů, pudinků, desertů, hotových jídel, atd.
Výživové údaje |
100 g / 1 lžička* |
Energetická hodnota |
1697 kJ (406 kcal) / 85 kJ (20 kcal) |
Tuky |
0 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
96 g / 4,8 g |
– z toho cukry |
96 g / 4,8 g |
Bílkoviny |
4,3 g / 0,2 g |
Sůl |
0 g |
*1 lžička = 5 g
Složení: sacharóza (95,5 %), sladidlo aspartam (4,5 %). Obsahuje zdroj fenylalaninu.
1 lžička osladí jako 10 lžiček cukru.
Irbis se sladidly z rostliny stévie (sypká směs)
Pečte, vařte, zavařujte nebo připravujte nápoje se sypkým sladidlem ze stévie a fruktózy. Jedna lžička osladí stejně jako 4 lžičky cukru, al o 82 % méně kaloricky.
Irbis se sladidly z rostliny stévie. Chuť, kterou si zamilujete.
Stolní sladidlo v prášku na bázi steviolglykosidů a fruktózy.
1 lžička sladidla osladí jako 4 lžičky cukru ale o 82 % méně kaloricky.
Sladidlo je ideální pro pečení, vaření a také zavařování, protože je stabilní i při vysokých teplotách. Je vhodné také ke slazení teplých i studených nápojů, ovocných a zeleninových salátů, náplní dortů, krémů, jogurtů, pudinků, desertů, hotových jídel., apod.
Složení: fruktóza (98,1 %), sladidlo – steviolglykosidy (1 %), protispékavá látka – oxid křemičitý.
Výživové údaje |
||
100 g |
1 lžička (4,2 g) |
|
Energetická hodnota |
1683 kJ |
71 kJ |
Tuky |
0 g |
0 g |
– z toho nas. mastné kyseliny |
0 g |
0 g |
Sacharidy |
99 g |
4,15 g |
– z toho cukry |
98 g |
4,10 g |
Bílkoviny |
0 g |
0 g |
Sůl |
0 g |
0 g |
Složení: fruktóza (98,1 %), sladidlo – steviolglykosidy (1 %), protispékavá látka – oxid křemičitý.
Irbis Čekanka (sypká směs)
Stolní sladidlo na bázi steviolglykosidů a vlákniny z čekanky
Irbis Čekanka je sypké sladidlo přírodního původu získané z listů rostliny stévie doplněné rozpustnou vlákninou z kořene čekanky. Vhodné pro obohacení jídelníčku vlákninou v rámci zdravého životního stylu.
Steviolglykosidy patří mezi moderní sladidla, jsou získávány extrakcí z listů rostliny stévie.
Vláknina z čekanky (inulin), prochází trávicím ústrojím téměř v nezměněné formě. Působí až v tlustém střevě, kde se stává substrátem (potravou) pro střevní mikroflóru, která je důležitá pro lidský organizmus. Denní příjem 12 g inulinu příznivě ovlivňuje správnou činnost střev – přispívá k pravidelnosti stolice.
Jedna lžička sladidla osladí jako jedna lžička cukru při sníženém energetickém příjmu. Je vhodné k přímému slazení teplých i studených nápojů, k dochucení pokrmů (jogurtů, pudingů, kaší, smoothie, apod.)
Sladidlo má příjemnou sladkou chuť, snadno se rozpouští.
Výživové údaje |
100 g / 1 lžička* |
Energetická hodnota |
841 kJ (209 kcal) / 29 kJ (7 kcal) |
Tuky |
0 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
98 g / 3,3 g |
– z toho cukry |
6,7 g / 0,2 g |
Vláknina |
91 g / 3,1 g |
Bílkoviny |
0 g |
Sůl |
0,2 g / 0 g |
*1 lžička = 3,4 g
Složení: vláknina z čekanky - inulin (98,8 %), sladidlo – steviolglykosidy (0,34 %), protispékavá látka – oxid křemičitý.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.