Zhermack Orthoprint
Artikelnummer: 2356.01Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Algináty jsou nejpoužívanějšími otiskovacími materiály ve všech stomatologických ordinacích. Jsou nezbytné v každodenní klinické praxi u všech
stomatologických specialistů ke konzervativní, kosmetické a estetické léčbě, pro protézy, ortodoncii, implantologii a dětskou stomatologii. Alginát Zhermack obsahují přírodní potravinářské látky, které snižují riziko alergické reakce.
Vlastnosti alginátů Zhermack:
- maximální pružnost a odolnost,
- různé doby tuhnutí (normální, krátká, extra krátká),
- různá konzistence a tekutost,
- barevné variace, rozměrová stabilita (48-120 hodin),
- snadné míchání (díky rychlé absorpci vody),
- minimální prašnost (pro ochranu zdraví obsluhy i ostatních vdechováním částeček ze vzduchu),
- dlouhá trvanlivost - 5 let od data výroby,
- příjemné příchutě.
Zhermack provádí pečlivé kontroly vstupních surovin, polotovarů i konečných výrobků. Kvalita a spolehlivost jsou základní podmínky úspěchu Zhermack.
Návod k použití:
- Otevřete sáček a vysypte alginát do hermeticky uzavíratelné nádoby (pro zajištění maximální doby použitelnosti).
- Dvakrát až třikrát nádobou zatřeste.
- S pomocí odměrné lžíce odeberte požadované množství alginátu (případně odstraňte přebytečné množství alginátu s pomocí ploché části lžíce) a vsypte jej do míchací nádoby.
- Přilijte vždy nejméně 1/3 hrnku vody (na 1 odměrku alginátu), ideální množství vody zjistíte umístěním odměrného hrnku do úrovně očí a odečtením množství vody na rysce nádobky. Fialová odměrka - pro Hydrogum 5 a Hydrocolor 5, zelená odměrka pro všechny ostatní algináty. Vždy lijte vodu do prášku, nikde ne naopak!
- Při ručním míchání míchejte směs tvrdou špachtlí, nejprve po stranách míchací nádoby. Čas míchání se může lišit, výsledkem by měla být rovnoměrně konzistentní pasta.
- Uzavřete nádobu a skladujte v teplotních podmínkách od 5-27°C.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.