Zhermack Orthoprint

Artikelnummer: 2356.01
Nicht bewertet
Marke: Zhermack
–28 %
Zhermack Orthoprint
–28 % 11 € / St
Auf Lager (7 St)
Lieferung bis:
15.11.2024

Alginátová otiskovací velmi rychle tuhnoucí hmota vhodná zejména pro ortodoncii, s vanilkovou příchutí.

  • Ortodontický.
  • Doba tuhnutí: Velmi rychlý (1 min. 50 s.), v ústech 45 s.

Balení:

500 g

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Algináty jsou nejpoužívanějšími otiskovacími materiály ve všech stomatologických ordinacích. Jsou nezbytné v každodenní klinické praxi u všech
stomatologických specialistů ke konzervativní, kosmetické a estetické léčbě, pro protézy, ortodoncii,
implantologii a dětskou stomatologii. Alginát Zhermack obsahují přírodní potravinářské látky, které snižují riziko alergické reakce.

Vlastnosti alginátů Zhermack:

  • maximální pružnost a odolnost,
  • různé doby tuhnutí (normální, krátká, extra krátká),
  • různá konzistence a tekutost,
  • barevné variace, rozměrová stabilita (48-120 hodin),
  • snadné míchání (díky rychlé absorpci vody),
  • minimální prašnost (pro ochranu zdraví obsluhy i ostatních vdechováním částeček ze vzduchu),
  • dlouhá trvanlivost - 5 let od data výroby,
  • příjemné příchutě.

Zhermack provádí pečlivé kontroly vstupních surovin, polotovarů i konečných výrobků. Kvalita a spolehlivost jsou základní podmínky úspěchu Zhermack.

Návod k použití:

  • Otevřete sáček a vysypte alginát do hermeticky uzavíratelné nádoby (pro zajištění maximální doby použitelnosti).
  • Dvakrát až třikrát nádobou zatřeste.
  • S pomocí odměrné lžíce odeberte požadované množství alginátu (případně odstraňte přebytečné množství alginátu s pomocí ploché části lžíce) a vsypte jej do míchací nádoby.
  • Přilijte vždy nejméně 1/3 hrnku vody (na 1 odměrku alginátu), ideální množství vody zjistíte umístěním odměrného hrnku do úrovně očí a odečtením množství  vody na rysce nádobky. Fialová odměrka - pro Hydrogum 5 a Hydrocolor 5, zelená odměrka pro všechny ostatní algináty. Vždy lijte vodu do prášku, nikde ne naopak!
  • Při ručním míchání míchejte směs tvrdou špachtlí, nejprve po stranách míchací nádoby. Čas míchání se může lišit, výsledkem by měla být rovnoměrně konzistentní pasta.
  • Uzavřete nádobu a skladujte v teplotních podmínkách od 5-27°C.

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Nur registrierte Benutzer können Beiträge einreichen. Bitte einloggen oder registrieren.

Dieses Feld nicht ausfüllen: